Hollywood-kaunotar alituisesta nakuilustaan: ”Alastomuuden täytyy loppua!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä Dawson’s Creek -televisiosarjasta ja sittemmin muiden muassa Brokeback Mountain -elokuvassa nähty Hollywood-kaunotar Michelle Williams tähdittää ensi talvena Blue Valentine -elokuvaa yhdessä Ryan Goslingin kanssa.

31. joulukuuta ensi-iltansa saavassa elokuvassa Michelle ja Ryan nähdään myös rajussa seksikohtauksessa. Leffa on kuvattu jo aiemmin ja parhaillaan Michelle kuvaakin jo Torontossa uutta Take This Waltz -elokuvaansa. Hänet nähdään siinäkin alastomana. Neitokainen onkin nyt ihmetellyt myös julkisesti runsasta nakuiluaan.

– Minulla on ne tavalliset itsetunto- ja vartalo-ongelmat, mutta siitä huolimatta joudun riisumaan itseni usein alastomaksi elokuvissani. Alastomuuuden täytyy loppua jossain vaiheessa! Olisi todella mukavaa, jos alastonkuvat eivät päätyisi internetiin, mutta ehkä se onkin syy tehdä niitä. Riisu alastomaksi ja päädy internetiin, Michelle Williams pohtii W Magazine -lehdessä.

29-vuotias Michelle Williams teki läpimurtonsa Dawson’s Creek -nuorisosarjasta ja on sittemmin tehnyt menestyksekästä uraa valkokankaalla. Hän sai Brokeback Mountain -elokuvasta parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden. Williams tunnetaan myös edesmenneen näytteljä ja Oscar-voittaja Heath Ledgerin entisenä kihlattuna ja Heath on myös yksinhuoltaja-Michellen kolmevuotiaan tyttären Matilda Rose Ledgerin isä. Äskettäin Michelle nähtiin Shutter Island -elokuvassa.