Alison Brie näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Alison Brie tähdittää huippusuosittua Mad Men -televisiosarjaa ja tekee siinä sivussa myös mallintöitä. Alkuvuodesta neitokainen pääsi poseeraamaan Complex-lehden sivuilla näyttävissä kuvissa.

Nyt Brie nähdään jälleen keikistelemässä vähissä vaatteissa, kun Men’s Health -lehti on julkaissut näyttäviä kuvia tummasta kaunottaresta. Katso ensimmäiset maistiaiset tästä.

26-vuotias amerikkalainen Alison Brie nähtiin ensimmäisen kerran televisiossa, kun hänet kiinnitettiin Hannah Montana -teinisarjan sivuosaan. Sittemmin tie vei nettisarjan kautta hieman suurempaan rooliin suositussa Mad Men -televisiosarjassa. Sen lisäksi hänet nähdään nykyisin myös Community-sarjan tähtenä. Alison Brie tekee myös debyyttinsä valkokankaalla elokuvassa Montana Amazon.