Beyoncen rinnat ovat paljastuneet ennenkin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles aktivoitui keväällä julkaisurintamalla, kun hänen Why Don’t You Love Me -singlensä sai näyttävän musiikkivideon. Siinä supertähti nähtiin rohkeampana kuin koskaan aiemmin, kun hän keikisteli alusvaatteisillaan ja kylvyssä.

Dereon-vaatemerkin mainoskuvissa Beyonce nähtiin muiden muassa sängyssä ja moottoripyörän päällä. Elokuussa supertähti ja hänen miehensä Jay-Z kuvattiin Ranskan Rivieralla, ja kuvien julistettiin ensin olevan paljastuskuvia. Ne oli kuitenkin kuvattu varsin kaukaa ja tele-objektiivillä, joten paljastus ei ollutkaan todellinen.

Tuolla kertaa ”vilautus” olikin nimittäin Beyoncen kaulassa ollut riipus, mutta neitokainen on kyllä vilautellut rintavarustustaan myös todellisuudessa. Nyt amerikkalainen viihdelehti on koonnut tällaisista kuvista näyttävän kuvakoosteen, joissa Beyonce nähdän myös vilauttelemassa varustustaan. Katso kuvat tästä.