Cheek julkaisee uuden levyn 22. syyskuuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomensuositun hiphop-tähti Cheek julkaisee uuden Jare Henrik Tiihonen 2 -albuminsa 22. syyskuuta. Esimakua levyltä on saatu ensimmäisen singlen Jippikayjei myötä. Kappale nousi suoraan virallisten lataus- ja singlelistojen ykkössijalle.

– Albumi kantaa samaa nimeä kuin edellinen, paitsi poikkeuksena numero 2. Se siksi, että tämä on tuplasti reteempi levy. Levyä tehtiin kesäkeikkojen ohella. Kuuma kesä meni siis studion uumenissa, mutta se ei harmita. Olen enemmän kuin tyytyväinen albumiin, Jare ”Cheek” Tiihonen nauraa.

Cheek on yksi maamme suosituimpia artisteja. Hänen edellinen albuminsa myi yli 20.000 kappaletta. Hän oli myös vuonna 2009 suomessa eniten keikkaileva artisti tehden 160 keikkaa vuoden aikana. Cheek pokkasi helmikuussa ensimmäisen Emma-palkintonsa vuoden hiphop-albumista.