Tältä huippumalli Cindy Crawford näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja menestyksekkäimpiin huippumalleihin lukeutuva Cindy Crawford myönsi taannoin käyttäneensä ryppyjensä silotteluun jo vuosien ajan Botoxia. Kahden lapsen äiti kertoi taannoin, ettei ikääntymisen vaikutuksista huolimatta halua mennä kauneusleikkauksiin.

Nyt Cindy Crawford on ikuistettu tuoreisiin kuviin, kun hän oli osallistumassa hyväntekeväisyystapahtumaan Los Angelesissa. Hänen veljensä menehtyi kymmenvuotiaana leukemiaan, joten Cindy on ottanut asiakseen kerätä varoja leukemiaan ja syöpään sairastuneiden sairastuneiden hyväksi. Katso kuvat tästä.

44-vuotias Cindy Crawford on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Kaunotar on kokeillut myös näyttelijänuraa, ja hänen elokuviaan ovat muiden muassa Unzipped, Studio 54 ja tuoreimpana The Simian Line vuodelta 2001. Näyttelijä Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Hänellä on nykyään oma kauneustuotesarja. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.