Nicole ”Coco” Austin paljasteli muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. MySpace ja Twitter poistavat hänen valokuviaan usein liian seksikkäinä, sillä joukossa on yleensä myös nakukuvia.

Viime viikolla Coco sai kutsun esiintyä mallina muotinäytöksessä New Yorkin muotiviikoilla. Muodokkaan julkkistähden yllä nähtiin keskiviikkona catwalkilla Sachikan suunnittelema violetti cocktail-mekko, joka poikkesi tavanomaisesta kuitenkin erityisesti alaselkänsä osalta. Se oli nimittäin läpikuultavaa kangasta aina pakaroiden puoliväliin saakka. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.