Lindsay Lohan voisi käyttää rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia kokenut näyttelijä Lindsay Lohan pääsi taannoin vankilasta ja sairaalan pakkohoidosta. Sittemmin hän ehti jo vierailla muiden muassa MTV Video Music Awards -tapahtumassa, jossa Lohan pääsi vitsailemaan omilla päihdesekoiluillaan.

Lindsay on paparazzikuvissa nykyisin lähes päivittäin, ja hän on poseerannut niiden lisäksi useita kertoja myös paljastavissa studiokuvissa. Lohan näyttää ottaneen asuvalinnoissaan mallia Britney Spearsilta, sillä hän jättää nykyisin lähes päivittäin rintaliivinsä kotiin. Katso tuoreimmat kuvat tästä.

Tuoreimmissa otoksissa Lohan bongattiin Beverly Hillsissä mustaan läpikuultavaan paitaan pukeutuneena. Paidan alle Lohan ei ollut sen läpinäkyvyydestä huolimatta pukenut mitään. Parhaillaan viihdemaailmassa odotetaan mielenkiinnolla saako Lohan tuomioidensa kärsimisen jälkeen uudelleen jalkaa oven väliin.