Malin Akerman vilautti rintaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Watchmen ja Lomaterapiaa -elokuviensa myötä tunnetuksi Hollywood-tähdeksi noussut ruotsalainen näyttelijäkaunotar Malin Akerman on nähty lukuisia kertoja vähissä vaatteissa ja jopa alastomana lehtien palstoilla ja valkokankaalla.

Viime vuonna neitokainen koristi myös Maxim-lehden kansikuvaa ja poseerasi yläosattomissa. Malin Akerman, eli alunperin Åkerman, on ikuistettu julkkisjuhlissa lukuisia kertoja näyttävissä asuissa, mutta tällä kertaa hän on päässyt poseeraamaan Details-lehden studiokuvissa. Niissä hän tuli samalla vilauttaneeksi rintavarustustaan kameralla – tahallaan tai tahattomasti. Kuvat löytyvät joka tapauksessa tästä.

Tukholmassa syntynyt 31-vuotias Malin Akerman tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös mallina ja laulajana. Lapsuutensa Ruotsissa ja Kanadassa viettänyt kaunotar löydettiin 17-vuotiaana malliksi Kanadassa. Sittemmin Kaliforniaan muuttanutta Malinia on nähty muiden muassa televisiomainoksissa ja viime vuosina myös elokuvissa.