BB-Marian nakukuvat floppasivat rajusti jo nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta ensimmäisenä lähtöpassit saanut BB-Maria, eli Maria Kalho, kertoi jo talossa ollessaan pyrkineensä mukaan ohjelmaan vain saadakseen itselleen julkisuutta ja silikonirinnat. Julkisuutta tuli, mutta silikonirinnat odottavat vielä maksajaansa.

Nyt Maria on huutokaupannut tuotesijoittelua tulevaan ensimmäiseen ”tasokkaaseen” nakukuvaansa. BB-Maria haki sponsoreita nakukuvaansa Huuto.net -sivustolla, mutta varsin huonolla menestyksellä.

Huudossa ei ollut lainkaan hintavarausta, ja lopulta näkyvyydestä nakukuvassa maksettiin ainoastaan 349 euroa. Lähtöhinta oli 149 euroa ja minimikorotus 100 euroa, joten sen perusteella huutajia oli ainoastaan kaksi. Tämän perusteella voidaan todeta, että Maria Kalhon alastonkuvat eivät juurikaan kiinnosta.

Maria Kalho Huuto.net