Paris Hilton selviämässä ilman pitkää vankilatuomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton pidätettiin taannoin Las Vegasissa, kun hänen hallustaan löytyi kokaiinia. Myöhemmin poliisit myönsivät, että Hilton oli saanut erikoiskohtelua koska hän oli julkkis. Nyt erikoiskohtelu on todennäköisesti jatkumassa.

Eilen Yhdysvalloissa nimittäin uutisoitiin, että Paris Hilton ei sittenkään ehkä joudu vankilaan, vaikka hän jäi kiinni sekä huumeista että valehtelemisesta poliisille. Vankilassa aiemminkin ollut julkkistähti on nimittäin valmistelemassa asianajajiensa välityksellä sopimusta syyttäjän kanssa.

E! Onlinen saamien tietojen mukaan sopimuksen myötä Hilton tunnustaisi rikoksensa, mutta välttäisi kuitenkin vankilan. Ilman sopimusta minimituomio olisi vähintään vuosi vankilassa, mikäli Hilton katsottaisiin syylliseksi esitettyihin syytekohtiin. Oikeudenkäynti jatkuu 27. lokakuuta.