Suosikkikoomikon idioottimainen moka: ”Pissasin porealtaaseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Ricky Gervais lukeutuu nykyisin maailman suosituimpiin koomikoihin. Aina hommat eivät kuitenkaan mene hänelläkään aivan putkeen, ja siitä on osoituksena Gervaisin tuorein paljastus.

49-vuotias Ricky Gervais on nimittäin nyt paljastanut olleensa ”idiootti ulkomailla”, koska hän meni taannoisella Italian lomallaan tekemään tarpeensa porealtaaseen. Koomikko paljasti, että hänen tyttöystävänsä ei ollut kovinkaan otettu tempauksesta. Julkkistähti syytti kuitenkin virtsaamisesta kovia selkäkipujaan.

– Meillä oli hotellissa kaksikerroksinen sviitti enkä päässyt siksi vessaan kovin helposti. Kykenin tekemään tarpeeni parvekkeella olleeseen porealtaaseen. Pissasin sinne ja huuhdoin sen sitten pois, Ricky Gervais kertoi The Sun -lehden mukaan.

Gervais tekee paljastuksensa ensi torstaina alkavassa uudessa Idiot Abroad -nimisessä ohjelmassaan, jota esitetään Britanniassa Sky1-televisiokanavalla. Ohjelmassa seurataan Gervaisia ja hänen ystäväänsä Karl Pilkingtonia ympäri maailmaa.