Selena Gomez muodokkaana promokuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on puhuttu viime aikoina paljon nuorten teinitähtien seksikkyydestä ja jopa 14-vuotiaiden neitokaisten paljastavista poseerauksista. Yksi näistä kohuista tehokkaasti erossa bikinikuvistaan huolimatta pysytellyt teinitähti on Selena Gomez, joka täytti taannoin 18 vuotta.

Sittemmin Selena Gomez on keikistelyt tiukassa pikkumekossa esimerkiksi A Year Without Rain -musiikkivideollaan, josta on nyt julkaistu lisää kuvakaappauksia. Nyt Selena on julkaissut samaisen julkaisunsa merkeissä uudet näyttävät promokuvansa. Niissä teinitähti nähdään poseeraamassa uhkeana ja yllättävän näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Katso kuvat tästä.

Viime keväänä Massachusettsissa sattui vakava onnettomuus, kun Selena Gomezin suosio ylitti odotukset aikallisen 92PRO FM -radioaseman tilaisuudessa. Emerald Square Mall -kauppakeskukseen saapui liikaa faneja, minkä seurauksena rullaportaat vioittuivat ja useat fanit jäivät kaaoksessa takaa tulleiden tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.