Taas yksi hiphop-tähti joutumassa vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tähdet tuntuvat joutuvan keskimääräistä useammin vankilakierteeseen, ja viihdemaailman sisällä tätä genreä edustavat erityisesti hiphop-tähdet. Välillä tuntuu, että säännölliset vankilavisiitit kuuluvat rap-artistien normaaliin urakehitykseen.

Seuraavaksi kaltereiden taakse on todennäköisesti suuntaamassa hiphop-artisti T.I., joka on oikealta nimeltään Clifford Harris Jr. Hän on nimittäin jäänyt jälleen kerran kiinni huumeista, TMZ uutisoi. Tavallista vakavammaksi tapauksen tekee se, että Harris oli jo valmiiksi ehdonalaisessa. Tästä syystä ehdoton vankeustuomio on varsin todennäköinen.

T.I. pääsee kertomaan tarinansa lähiaikoina atlantalaiselle tuomioistuimelle, joka päättää passitetaanko artisti kiven sisäään Lindsay Lohanin tavoin. Harris ja hänen vaimonsa Tameka Cottle pidätettiin aiemmin tässä kuussa Hollywoodin Sunset Stripillä, kun heidän hallustaan löytyi huumausaineita. Hallussapidon lisäksi selitettävää on nyt myös huumeiden käytöstä, joka on kielletty ehdonalaisessa. Räppärin verestä löytyi nimittäin merkkejä opiaateista.