Tässä on Hollywoodin epäsuhtaisin julkkispari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta alunperin tunnetuksi tullut Hayden Panettiere on viettänyt kesän ajan hiljaiseloa otsikoista. Ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa nykyisin seurusteleva kaunotar muutti keväällä tyyliään ja on sittemmin nähty harvakseltaan julkkisjuhlissa.

Scream 4 -elokuvaa pian tähdittävä Hayden ja miesystävä Klitschko kuvattiin tällä kertaa nyrkkeilyottelussa, jossa Heroes-kaunottaren rakas pääsi mättämään vastustajaa päähän kehässä. Käsi kädessä ja halaillen pukuhuoneesta areenalle saapunut julkkispari sai osakseen varsin paljon huomiota, eikä vähiten heidän valtavan kokoeronsa takia. Katso kuvat tästä.

Panettiere vaihtoi tyyliään merkittävästi viime keväänä, ja se oli jo toinen lyhyen ajan sisällä, sillä vain viikkoja aikaisemmin Hayden palasi takaisin blondilookiin muutaman kuukauden brunette-kauden jälkeen. Taannoin hän kertoi Us Magazinen haastattelussa inhoavansa sitä, että häntä kutsutaan söpöksi.