Tyttöystävän hakkaaminen tulossa supertähdelle tähtitieteellisen kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa on viime kuukausina kuohuttanut näyttelijä Mel Gibsonin tapaus, jossa entinen tyttöystävä Oksana Grigorieva väittää joutuneensa supertähden pahoinpitelemäksi. Oksanalla on sanojensa takeena valokuvia sekä myös Gibsonin tunnustus ääninauhalla.

Poliisi ilmoitti jo aiemmin ottaneensa asian tutkittavakseen, Gibsonin tilanne on ollut alusta saakka varsin tukala, vaikka hän onkin syyttänyt Grigorievaa kiristyksestä. Tänään Radar Online uutisoi, että entinen pariskunta olisi pääsemässä asiassa sopuun. Näiden tietojen mukaan tapaus on tulossa näyttelijälle hyvin kalliiksi.

Julkaisun mukaan tilanteesta perillä oleva Gibsonin entinen henkivartija väittää, että näyttelijä olisi valmis maksamaan Oksanalle huimat 200 miljoona dollaria. Summa on suorastaan tähtitieteellinen, sillä Tiger Woodsin uskotaan maksaneen vaimolleen avioerossa ”vain” reilut sata miljoonaa.