Wrestling-tähti ryöstettiin – jäi samalla kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-maailman suosituimpiin tähtiin aikoinaan lukeutunut X-Pac, oikealta nimeltään Sean Waltman, on pidätetty hänen jäätyään kiinni huumeista. Hän jäi poliisin haaviin New Jerseyssä sijaitsevalla lentokentällä.

Sean Waltman tuli tunnetuksi TNA, WCW ja WWF -sarjojen showpainijana. Viime sunnuntaina hän yritti salakuljettaa THC-huumetta mukanaan ollessaan nousemassa lentokoneeseen Newarkin lentokentällä, mutta häi kiinni turvatarkastuksessa. Hänen tiedottajansa vahvisti tapahtuneen TMZ-julkaisulle.

Tiedottaja kertoi myös, että pidätys ei ollut ex-tähden ainoa ongelma, sillä hänet ryöstettiin edellisenä iltana järjestetyissä bileissä. Tästä syystä Waltman saapui lentokentälle ilman henkilöpapereitaan. Papereiden puuttumisen takia hän joutui lentokentällä normaalia tarkempaan syyniin, jolloin huumeet löydettiin.