Drew Barrymore alastomana elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomessakin Kaukorakkautta-elokuvassa nähtävä Drew Barrymore on ollut viime viikkoina runsaasti esillä Yhdysvalloissa. Pitkään hiljaiseloa viettänyt neitokainen nähdään uutuuselokuvassa yhdessä Justin Longin kanssa.

Legendaarisesta E.T. -elokuvasta aikoinaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut Drew pitää uudessa elokuvassaan vaatteet yllään, eli siinä ei paljasta pintaa juuri nähdä. Sen sijaan aiemmin Barrymore on nähty valkokankaalla myös nakuilemassa. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut näitä parhaita paloja kuvakoosteeksi. Katso kuvat tästä.

Taannoin Drew Barrymore joutui auto-onnettomuuteen poistuessaan kampaamokäynniltään, kun häntä seurannut paparazzikuvaaja törmäsi näyttelijättären autoon Beverly Hillsissä. Silminnäkijöiden mukaan raivostunut näyttelijä nousi autostaan ja alkoi läksyttää paparazzia kovaan ääneen.