Katy Perryn mies pahoinpiteli paparazzit? Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry ja hänen kihlattunsa Russell Brand olivat perjantaina tulossa Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentälle, kun paparazzit tuhkeilivat laulajatähden ympärillä hieman liian innokkaasti.

Russell suivaantui paparazzien tunkeilusta, jolloin hän ryhtyi tönimään kuvaajia. Tilanne tallentui myös videolle, jonka voi nähdä tästä linkistä. Videolla Brandin ei tosin nähdä käyttäytyvän kovin väkivaltaisesti, mutta ilmeisesti joku paparazzeista koki saaneensa siipeensä.

Joka tapauksessa Russell pidätettiin lentokentällä ja kuljetettiin poliisilaitokselle. Hän pääsi vapaaksi muutaman tunnin kuluttua 20.000 dollarin takuita vastaan. Koomikkotähteä epäillään nyt pahoinpitelystä. Brandin mukaan hän suivaantui kun kuvaajat yrittivät suunnata kameroitaan Katy Perryn hameen alle.