Keeley Hazell topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimpien naisten listalla viiden parhaan joukkoon mahtunut glamour-malli Keeley Hazell on noussut nopeasti brittitähtien A-sarjaan. Hänen tekemisiään ja kuviaan seurataan nykyisin myös toisella puolella Atlanttia.

Keeley riisui taannoin yläosansa ja poseerasi nakuna PETA-eläinsuojelujärjestön mainoskampanjassa monien muiden kaunottarien tapaan ja nähtiin alastomana Loaded-lehden sivulla. Tällä kertaa hän on paljastanut yläosansa Thaimaassa kuvatulla videolla, jonka kuvakaappaukset ovat nyt päätyneet verkkoon. Katso kuvat tästä.

Lontoossa syntynyt 23–vuotias Keeley Hazell tuli tunnetuksi kolmossivun tyttönä ja sittemmin hän aloitti myös varsinaisen glamour-malliuran. Hänen julkinen urasa alkoi kuitenkin jo 17-vuotiaana, kun Daily Star -lehti valitsi hänet Beach Babe -kilpailun voittajaksi. Tuolloin hän oli vielä liian nuori poseeratakseen kolmossivulla. Vuonna 2008 hän siirtyi malliuralta myös laulajaksi ja julkaisi ensimmäisen singlensä Voyer.