Kohusyytös: Miley Cyrus kolaroi ja pakeni paikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu 17-vuotias teinitähti Miley Cyrus on ollut viime päivinä otsikoissa erottuaan jo toistamiseen 20-vuotiaaasta poikaystävästään ja palattuaan nopeasti jälleen takaisin yhteen.

Nyt Miley on noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa merkeissä, sillä hän joutui kolariin äitinsä omistamalla Mercedes-Benz -citymaasturilla. Kaiken lisäksi kolaroidun auton kuljettaja väittää Cyrusin paenneen kolaripaikalta. Miley Cyrus jätti kuitenkin puhelinnumeronsa kolaripaikalle ja poistui vasta sen jälkeen paikalta. Poliisin mukaan vielä ei ole varmaa voiko Miley saada syytteen pakenemisesta, koska hän jätti yhteystietonsa kolaripaikalle.

Kolaroidun auton omistaja, losangelesilaisen ravintolan parkkiapulainen, syyttää näyttelijä-laulajaa törmäämisestä hänen pysäköityyn autoonsa. Mileyn kerrotaan väittäneen, että hänen kuljettamansa auto kuului hänen ystävälleen, mutta rekisteritunnuksen mukaan se kuuluu todellisuudessa hänen äidilleen.