Lea Michele riisuu Playboy-lehdessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeenkin pian rantautuva Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Viime aikoina Lea Michele on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä, sillä hänestä on esimerkiksi vuotanut verkkoon paljastavia kuvia. Taannoin Michele kertoi olevansa ylpeä juutalaisesta nenästään, ja nyt hän on paljastanut ettei ollut tarpeeksi kaunis televisiorooleihin ja menettäneensä siksi useita televisiorooleja.

Suosikkisarjan myötä Lea on kuitenkin saanut kovasti suosiota ja siitä on nyt tuoreimpana esimerkkinä tarjous poseerata Playboy-lehden sivuilla. Asiasta uutisoineen In Touch -lehden mukaan neitokainen ei ole kuitenkaan vielä päättänyt ottaako hän tarjouksen vastaan.Hänet on aiemminkin nähty rinnat paljaana muiden muassa televisiossa.

23-vuotias Lea Michele Sarfati on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän aloitti näyttelemisen jo lapsena Broadwayltä Les Miserables -näytelmässä. Useiden musikaalien jälkeen hän sai alan palkintojen myötä jalansijaa myös toisenlaisissa rooleissa. Parhaiten Michele tunnetaan kuitenkin Rachel Berryn roolistaan Glee-suosikkisarjassa. Hän oli mukana Time-lehden julkaisemassa maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalla vuonna 2010. Hän on saanut arvostettuja palkintoja myös Glee-sarjasta.