Frendit-tähti kiinni huumesätkästä? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiohistorian suosituimpiin sitcom-ohjelmiin lukeutunut Frendit sai päätöksensä vuonna 2004, ja sittemmin sarjan tähdet ovat olleet Jennifer Anistonia lukuunottamatta varsin vähän julkisuudessa. Esimerkiksi sarjan päättymisen jälkeen parin vuoden ajan myös omaa televisiosarjaa kokeillut Matt LeBlanc on pitänyt hiljaiseloa.

Nyt Matt LeBlanc on kuitenkin jälleen bongattu Los Angelesissa, jossa hänet kuvattiin poistuessaan ravintolasta. 42-vuotias näyttelijä on nyt jäänyt mahdollisesti kiinni huumesätkän polttamisesta. Katso kuvat tästä.

Kuva ikuistettiin Lontoossa, jossa näyttelijä oli juhlimassa Chamberlayne-klubilla. Matt LeBlanc kiinnitettiin taannoin mukaan Episodes-nimiseen komediasarjaan, jossa parodian kohteena on televisiomaailma. Sarjassa LeBlanc näyttelee roolihahmon sijaan itseään.