Coco esitteli siskonsa muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. Hänen kuviaan poistetaan usein yhteisöpalveluista liian seksikkäinä.

Eilen Coco julkaisi Twitter-blogissaan valokuvan, jossa hän poseeraa yhdessä siskonsa kanssa. Kummankaan neitokaisen kasvoja ei tosin kuvissa nähdä, sillä otoksessa keskitytään ainoastaan siskosten valtaviin takapuoliin. Kuvatekstissä Coco toteaa olevansa antavansa huonoja vaikutteita siskolleen. Katso kuva alta.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.