Leffatähti löi tyttöystävää puukolla 20 kertaa – elinkautinen tuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet ovat viime aikoina kunnostautuneet aikaisempaa useammin rikosten ja vankilatuomioiden saralla. Parhaillaan otsikoissa on muiden muassa Lindsay Lohanin tapaus, jossa hän on toistuvasti rikkonut ehdonalaistaan. Nyt toinen näyttelijä on todettu syylliseksi hieman rajumpiin rikoksiin.

Kyseessä on 40 v. ja neitsyt -elokuvan tähti Shelley Malil, joka todettiin torstaina oikeudessa syylliseksi tyttöystävänsä Kendra Beeben murhayritykseen. Näyttelijä tunnusti lyöneensä tyttöystäväänsä puukolla yli kaksikymmentä kertaa, mutta kiisti tienneensä että kyseessä oli hänen tyttöystävänsä.

Varsinainen tuomio julkistetaan myöhemmin. Sen odotetaan olevan korkeintaan elinkautinen ja vähintään 21 vuotta vankilassa. Tyttöystävän murhayrityksen lisäksi tuomio tulee myös paikalla tapahtumahetkellä olleen David Maldonadon pahoinpitelystä.