X Factor -tuomari: ”Osbourne kiusasi minut kyyneliin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kylie Minoguen pikkusisko Dannii teki jokunen vuosi sitten varsin menestyksekästä musiikkiuraa, mutta viime vuosina hän on tullut paremmin tunnetuksi X Factor -ohjelman tuomarina. Pesti oli kuitenkin taannoin katkolla.

Dannii Minogue on nimittäin nyt paljastanut, että ohjelman toinen julkkistuomari Sharon Osbourne on kiusannut häntä jopa siihen pisteeseen, että hän on joutunut harkitsemaan eroa ohjelmasta. Osbourne oli rynnännyt Danniin pukuhuoneeseen puoli tuntia ennen ensimmäisen suoran lähetyksen alkamista.

– Unelmatyöstä tulikin todellinen painajainen. Sharon sekosi ja väitti minun kertoneen hänestä roskajuttuja lehdille. En kuitenkaan ollut sanonut hänestä mitään pahaa. Yritin lepyttää häntä kertomalla, että ne olivat vain typeriä lehtijuttuja, Dannii kirjoittaa uudessa My Story -elämäkertakirjassaan.

– Tuottajat sanoivat, että se ei ollut oikea paikka käsitellä asiaa ja yritivät suostutella häntä puhumaan aiheesta joskus myöhemmin. Hän kuitenkin poistui vasta 10 minuuttia ennen lähetyksen alkamista kun tuottajat veivät hänet pois. Hänen lähdettyään purskahdin itkuun.