Freida Pinto tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan naistähti Freida Pinto on tällä hetkellä yksi kuumimmista nousevista Hollywood-nimistä. Menestyselokuvan jälkeen hänelle on suorastaan tulvinut roolitarjouksia, mutta hittiroolit ovat vielä odottaneet itseään.

Entisen vastanäyttelijänsä Dev Patelin kanssa seurusteleva Freida on nyt poseerannut GQ-lehden näyttävissä kuvissa. Katso kuvat tästä. Lehden haastattelussa kaunotar kertoo pelänneensä, että ihmiset kyllästyvät häneen. Taannoin Freida Pinto kertoi ihastuneensa ensitapaamisellaan kollegaansa Angelina Jolieen niin kovasti, että halusi päästä hänen adoptoitavakseen.

– Minusta hän on ihastuttava ihminen, joka auttaa mielellään uransa alkuvaiheessa olevia, kuten esimerkiksi minua. Muistan kuinka tapasin hänet Screen Actors Guild Awardseissa ja hän neuvoi nauttimaan siitä tilanteesta, sillä koskaan ei tiedä toistuuko sellainen, Freida Pinto kertoi All Voices -julkaisulle.