George Michael siirrettiin avovankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla WHAM! -yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi tullut poptähti George Michael pidätettiin heinäkuun alussa, kun hän ajoi autollaan päin tien vieressä ollutta asuintaloa Hampsteadissa, Pohjois-Lontoossa.

Poptähti, oikealta nimeltään Georgios Panayiotou, pidätettiin paikan päältä ja kuljetettiin putkaan. Laulajatähti tuomittiin kahdeksi kuukaudeksi vankilaan kannabiksen vaikutuksen alaisena ajamisesta. Lisäksi hän sai viiden vuoden ajokiellon ja 1.500 euron sakot.

Parhaillaan poptähti kärsii tuomiotaan Lontoossa sijaitsevassa Pentonvillen vankilassa. Tuoreimpien tietojen mukaan laulaja tullaan siirtämään alkavalla viikolla avovankilaan.

47-vuotiaalla George Michaelilla on ollut lain kanssa runsaasti ongelmia viime vuosina ja hänet on aiemmin myös tuomittu rattijuopumuksesta huumeidenkäytön seurauksena. Viime vuonna Michael jäi kiinni kolaroituaan traktorin kanssa ja vuonna 2007 hänelle määrättiin kahden vuoden ajokielto niin ikään huumeiden vaikutuksena alaisena ajamisesta.