Heidin muodot nähtävyys eläintarhassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag kertoi taannoin kyllästynensä valtaviin rintoihinsa ja siitä syystä pienentämällä niitä huomattavasti. Vielä operaatioita ei ole aloitettu, joten muodokas julkkistähti kääntää katseet missä sitten kulkeekin.

Tällä kertaa Heidi ja hänen ex-aviomiehensä Spencer Pratt on ikuistettu eläintarhassa, jossa yksi suosituimmista nähtävyyksistä taisi löytyä kolmekymmentä senttiä Heidin leuan alapuolelta. Asuvalinta oli tällä kertaa keskimääräistä peittävämpi. Katso kuvat tästä.

Viime viikot Heidi vietti lomatunnelmissa Costa Ricassa, josta hän palasi kotiinsa Los Angelesiin tämän viikon maanantaina, jolloin hänet ja matkaseurana ollut Spencer pidätettiin hetkeksi lentokentällä. Keskiviikkona Heidi täytti 24 vuotta.