Lily Allen vahvisti – ei tee enää musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lily Allen odottaa parhaillaan esikoistaan miehensä kanssa. Toista kertaa raskaana oleva lauluja sai ensimmäisellä kerralla keskenmenon, joten hänelle uusi raskaus on keskimääräistä stressaavampaa aikaa.

Allen kertoi jo pari vuotta sitten aikovansa lopettaa musiikkiuransa ja perustavansa perheen. Sittemmin hän paljasti suunnittelevansa vaatekaupan perustamista. Nyt Lily Allen päässyt viimein sanoista tekoihin, sillä hänen ja siskonsa perustama Lucy in Disguise -niminen vaatekauppa on avattu Lontoossa.

Vaatekaupan avajaisia juhlittiin torstaina. Raskaudestaan huolimatta Lily kertoi olleensa henkilökohtaisesti vahvasti mukana kaupan suunnittelussa ja remontoinnissa. Samalla hän vahvisti aikaisemmat lausuntonsa musiikkiuran lopettamisesta.

– Uutta levyä tai kiertuetta ei ole tulossa. Olen nyt bisnesnainen, Lily Allen kertoi The Sun -lehden mukaan.