Miley Cyrusin paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 17-vuotias poptähti Miley Cyrus on joutunut uusien syytösten kohteeksi, kun laulaja kolaroi äitinsä omistamalla tila-autolla. Neitokainen jätti kolariautoon yhteystietonsa, mutta siitä huolimatta kolaroidun auton omistaja syyttää häntä paikalta pakenemisesta.

Huippusuosittu 17-vuotias teinitähti Miley Cyrus on ollut viime päivinä otsikoissa erottuaan jo toistamiseen 20-vuotiaaasta poikaystävästään ja palattuaan nopeasti jälleen takaisin yhteen. Nyt Miley on ikuistettu Hollywoodissa läpinäkyvään paitaan sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Viime aikoina Miley on työstänyt uutta LOL-elokuvaansa yhdessä Ashley Greenen kanssa. Viime viikolla hän ja poikaystävänsä kuvattiin suutelemassa intohimoisesti autossa. Suhde näyttää siis voivan jälleen varsin hyvin.