Paris Hiltonille jälleen vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton jäi taannoin kiinni kokaiinin hallussapidosta Las Vegasissa. Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että syyttäjä tarjosi Hiltonille tilaisuutta selvitä ilman vankilareissua, ja nyt Hilton on suostunut esitettyyn sopimukseen.

Sopimuksessa Paris Hilton tunnusti pitäneensä hallussa huumeita ja lisäksi myös valehdelleensa poliisille pidätyksensä yhteydessä. TMZ-julkaisun mukaan Hilton sai sopimuksen perusteella vuoden ehdollisen vankeustuomion.

Hiltonin ei kuitenkaan tarvitse kärsiä vankilassa, ellei hän joudu uusiin vaikeuksiin lain kanssa. Ilman sopimusta hänet olisi voitu pahimmassa tapauksessa tuomita vuodeksi vankilaan. Ehdollinen tuomio voi vielä muuttua ehdottomaksi, sillä Hilton on joutunut tähän mennessä usein tekemisiin poliisin kanssa.