Audrina Patridge ulkoilutti luonnottomia silikonejaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Audrina Patridge on saanut silikonirinnoistaan runsaasti kritiikkiä, sillä niitä on luonnehdittu luonnottomiksi. Lisäksi Audrinan entinen kollega Spencer Pratt on julkisesti haukkunut rintoja halvoiksi ja huonoiksi.

Aiemmin tässä kuussa Audrinan myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan. Neitokainen aikoo korjauttaa rintansa mahdollisimman pian, mutta vielä operaatiota ei ole tehty. Nyt Audrina on kuitenkin ikuistettu bikinikuviin hänen kokeillessaan surffausta rannalla. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.