Camilla Belle kuvattiin upeana julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Camilla Belle rankattiin taannoin Playboy-lehden äänestyksessä 25 seksikkäimmän naistähden joukkoon. Siitä huolimatta neitokainen on yhä varsin harvinainen näky viihdelehtien sivuilla.

Nyt Camilla on ikuistettu varsin näyttävänä Torontossa, Kanadassa. Hän oli mukana In Style -lehden järjestämissä julkkisjuhlissa ja varasti olemuksellaan ja upealla asullaan show’n punaisella matolla. Katso kuvat tästä.

23-vuotias amerikkalainen Camilla Belle on ollut vuonna 1993 alkaneella näyttelijäurallaan mukana lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpiin kuuluvat muiden muassa Jurassic Park, 10.000 BC ja Push -elokuvissa. Vuonna 2011 Camilla nähdään elokuvissa ja From Prada to NadaMary Mother of Christ.