”Ilkka Kanerva ja Tuksu BB-taloon!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään odotettu kovasti uuden viikkotehtävän alkamista. Samalla asukkaat ovat pohtineet elämää talossa ja sitä kuinka esimerkiksi poliitikot selviäisivät toistensa kanssa suljetussa tilassa. BB-Habib ehdotti muutamia nimiä uusiksi asukkaiksi.

– BB-taloon pitäisi tulla joku Jutta Urpilainen ja Timo Soini. Ja Tarja Halonen. Näkisi miten ne pärjää oikeesti toistensa kanssa. Ja joku Matti Vanhanen, BB-Habib suunnitteli ja jatkoi.

– Ei kun Ilkka Kanerva ja naisia! Se olis siistiä. Kanerva ja se blondi… Mikä sen nimi nyt olikaan? Tuksu! Olis hyvä jos ne molemmat olis täällä talossa. Kanerva on pelimies. Se on sellainen mikä tykkää naisista. Ei se sille voi mitään.

BB-Ville ei ollut Habibin kanssa aivan samoilla linjoilla, sillä hän totesi Kanervan olevan hölmö. Habib kuitenkin jatkoi innostuneena Kanervan puolustamista ja toivoi hänen astelevan taloon.