Kaivuri-Jukan tempauksesta rahariita – Facebook jälleen apuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä minikaivurilla Hangosta Kuusamoon Facebook-vedonlyönnin takia ajanut Kaivuri-Jukka on joutunut ongelmiin tempauksensa sponsorin kanssa. Luvatut rahat ovat jääneet saamatta, kun kaivurien maahantuoja ei ole suostunut maksamaan niitä.

Saatavana ovat Jukka Mutasen omat rahat 22.900 euroa sekä Lastenklinikan kummeille luvatut rahat. Nyt tapauksen tiimoilta on perustettu yhteisöpalvelu Facebookiin oma ryhmänsä nimeltä Kaivuri-Jukan ja Lastenklinikan on saatava rahat jotka heille kuuluvat. Tällä hetkellä ryhmässä on jo 2.300 jäsentä ja määrä kasvaa nopeasti.

– Ennen reissua Jukka oli tehnyt diilin kaivinkonemaahantuojan kanssa rahallisesta sponsoroinnista. Olihan se lähes varmaa että myös kaivinkone merkki saa paljon mainosta. Maahantuoja Ce Rental lähti innolla mukaan. Lupasi vielä laittaa rahaa Lastenklinikalle. HUS:in lastenklinikalle ei ole suoritusta tullut 17.09.2010 mennessä, Facebook-sivulla kerrotaan.

Sivulla käydään asiasta myös kiivasta keskustelua, jossa mukana on myös Mutanen itse. Maahantuoja olisi uhannut Mutasta myös oikeusjutulla.