Koditon sai Sharon Osbournen leppymään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmastaan tunnetun Osbournen julkkisperheen matriarkka Sharon Osbourne on tehnyt itseään tunnetuksi myös X Factor -ohjelman tuomarina. Eilen hän nousi otsikoihin hyökättyään aikoinaan sanallisesti kollegansa Dannii Minoguen kimppuun.

Nyt Sharon Osbourne on saanut voimaa hieman yllättävältä taholta, kun koditon mies sai hänet ajattelemaan kohtaamiensa ongelmien suuruutta uudessa valossa. Sharon oli shoppailemassa Los Angelesissa yhdessä Kelly-tyttärensä kanssa, kun paparazzit ahdistelivat heitä ja Sharon menetti lopulta hermonsa.

– Olimme viettämässä yhteistä päivää shoppaillen, kun yksi kuvaaja seurasi meitä koko päivän. Se ei yleensä häiritse minua, mutta nyt romahdin. Minun piti mennä kirjakauppaan istumaan ja kokoamaan itseäni. Istuskelin siinä ja näin kodittoman miehen ostoskärryineen ja ajattelin, että mitä hittoa minä tässä valitan, Sharon Osborne kertoi Access Hollywoodin mukaan.