Lindsay Lohan voi vallata Facebook-sivusi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavissa ongelmissa henkilökohtaisen elämänsä saralla oleva Lindsay Lohan joutunee pian kuukaudeksi takaisin vankilaan, koska hän on jäänyt kiinni huumetestissä kesken ehdonalaisensa. Tuomiostaan huolimatta hän voi yllättää sinut Facebookissa.

Lohan on tuorein supertähti projektissa, jossa julkkistähdet voivat valloittaa minkä tahansa Facebook-sivun maksua vastaan. Kyse ei ole kuitenkaan hakkeroinnista tai muusta laittomasta, vaan palvelusta, jossa Lohanin lisäksi myös Kim Kardashian, Tony Romo, Drew Brees ja Carmen Electra voidaan ostaa vaikkapa onnittelemaan synttärisankaria etukäteen nauhoitetuilla tervehdyksillä.

Lohanin oli alunperin määrä ryhtyä lähiaikoina kuvaamaan Inferno-elokuvaansa, jossa hän esittää naispääosaa. Tulevan vankilatuomion takia elokuvaprojekti on vaarassa ajautua ongelmiin, kun kuvausten aloittaminen on venymässä arviolta kuukaudella.