Näin strippaa Chloe Mafia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme syyskuun alussa kuinka realitytuomari Simon Cowell joutui kovan paikan eteen, kun hänen luomaansa X Factor -ohjelmaan on osallistunut Chloe Mafia -niminen nainen, joka työskentelee prostituoituna.

20-vuotias Chloe Mafia on kolmevuotiaan lapsen äiti. Hänen osallistumisensa oli liikaa monille televisiokatsojille, mutta se ei estänyt häntä osallistumasta realitykisaan.

Simon Cowellin ja tuottaja Richard Hollowayn mukaan prostituoidun poistamiseen ei ole kuitenkaan mitään syytä. Eilen Chloe nähtiin jo televisioruuduissa ja hän selvisi kaiken lisäksi jatkoon kilpailussa. News of the World -lehdelle neitokainen kertoi ansaitsevansa jopa 12.500 euroa viikossa. Lehti julkaisi lisäksi kuvia, joissa Chloe strippaa hotellihuoneessa. Katso kuvat tästä.