Suosikkiartistin poika murhasta elinkautiseksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Goldie on viimein avannut sanaisen arkkunsa rajusta kokemuksestaan jälkikasvunsa kanssa. Hänen poikansa tuomittiin nimittäin taannoin vankilaan murhasta. Nyt hän on kertonut tehneensä kaikkensa poikansa saamiseksi pois ongelmista.

23-vuotias Jamie Price -niminen poika tuomittiin aiemmin tässä kuussa Englannissa elinkautiseen vankeuteen kilpailevan jengin jäsenen murhasta. Erityisen raakaa väkivaltaa käyttäen toteutettu Marlin Morrisin murha tapahtui vuonna 2008.

Elinkautinen tarkoittaa Britanniassa keskimäärin 21 vuoden tuomiota. Goldie, oikealta nimeltään Clifford Price, kertoo nyt Daily Express -lehdessä olleensa murtunut poikansa kohtalosta. Suosikkiartisti on parhaillaan mukaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Britannian versiossa.