Äiti Katie Pricelle: ”Hakeudu hoitoon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa. Nyt tilanteen taustalta on saatu hieman lisätietoja. Brittilehtien mukaan julkkistähti kärsii nimittäin masennuksesta ja on siksi linnoittautunut kotiinsa.

Povipommin poissaolo julkisuudesta nousi taannoin otsikoihin, kun hän jätti väliin ennalta sovitun merkittävän festarikeikkansa Edinburgh Festival -tapahtumassa. Heti peruuntumisen jälkeen mediassa ryhdyttiin epäilemään hänen masennustaan. Huhut pitivät mahdollisesti ainakin osittain paikkans, sillä Star-lehti kertoo Jordanin äidin yrittäneen saada tytärtään hakemaan hoitoa ongelmaansa. Jo aiemmin lehdissä on väitetty, että Katien ja hänen nykyisen aviomiehensä Alex Reidin avioliitto olisi karilla.

Virallisen tiedotteen mukaan keikka peruuntui ”odottamattomista syistä”, mutta lähipiiri on paljastanut kulissien takaa hieman tarkempia tietoja.  Lehden saamien tietojen mukaan Katie itkeskelee kotonaan ja muistelee millainen satumainen elämä hänellä aiemmin olikaan. Vielä pari vuotta sitten Jordan olikin naimisissa poptähti Peter Andren kanssa ja parin perhe-elämää seurattiin myös omassa realitysarjassa. Sitten Price haki avioeroa, joka päättyi rajuihin riitoihin ja Katien suosion romahtamiseen. Julkisuuden kautta eläneelle naiselle se oli kova paikka.