BB-tähti häädettiin – yritti heti itsemurhaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britit jättivät pari viikkoa sitten viimein lopulliset hyvästit Big Brother -ohjelmalle, kun viimeisen tuotantokauden viimeinen Ultimate Big Brother -saatiin kisattua loppuun. Nyt Britanniasta on kuulunut kuitenkin ikäviä uutisia viimeiseen kauteen liittyen, kun yksi asukkaista on yrittänyt itsemurhaa.

Kyseessä oli aiemminkin talossa mukana ollut transseksuaali Nadia Almada, joka häädettiin Ultimate Big Brotherista hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä. Reveal-lehden mukaan Almada ehti olla ulkona talosta vain pari päivää, kun ystävät löysivät hänet tajuttomana asuntonsa kylpyhuoneesta. BB-julkkis kiidätettiin sairaalaan, jossa häntä hoidettiin yön yli.

Nadia Almada oli lehden mukaan nauttinut suuren määrän kipulääkkeitä ja reseptilääkkeitä. Hän selvisi kuitenkin hengissä. Itsemurhayrityksen syyksi kerrottiin masentuminen suuresta määrästä vihapostia. Almada sai BB-fanien vihat niskoilleen kohteltuaan talossa kaltoin aikaisemman kauden BB-voittajaa Josie Gibsonia.