Tämän miehen kanssa Cheryl Cole nukkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Cheryl Cole on selviytynyt varsin hyvin taannoisesta avioerostaan, jossa hän jätti häntä useiden naisten kanssa pettäneen jalkapallotähti Ashley Colen. Cheryl löysi itselleen pian lohduttajan tanssija Derek Houghista.

Cherylin kerrotaan kadottaneen elämästään kaikki viitteet entiseen pettäjämieheensä, kun esimerkiksi hääkuvat ja muut valokuvat on viety brittilehtien mukaan varastoon odottamaan parempia aikoja. Siitä huolimatta hän haluaa pitää sukunimensä, koska on tehnyt sitä tunnetuksi jo pitkään artistinimenään.

Uuden poikaystävän uskotaan pelastaneen Cherylin hengen, koska hän vaati lääkäreitä tekemään tyttöystävälle sarjan verikokeita, joiden ansiosta Cheryliltä löydettiin viime hetkellä lähes kohtalokkaaksi osoittautunut malariatartunta.

Nyt Derek on kuvattu Los Angelesissa ilman paitaa. Kuvien perusteella tanssijan vartalo on samaa tasoa nykyisen maailmankuulun tyttöystävänsä kanssa. Katso kuva tästä. 25-vuotias Derek kuvattiin poistumassa tanssistudiolta, jossa hän oli ollut harjoittelemassa uutta esitystään yhdessä Dirty Dancing -elokuvan 50-vuotiaan tähden Jennifer Greyn kanssa.