Vähäpukeinen Fergie kaksipyöräisen satulassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen naistähti Stacy ”Fergie” Ferguson oli taannoin otsikoissa, kun hänen väitettiin olevan valmis eroamaan yhtyeestään. Bändin jäsenet kumosivat huhut nopeasti perättöminä, eikä aiheesta ole sittemmin juuri kuultu.

Näyttävistä esiintymisasuistaan tunnettu neitokainen on viime aikoina bongattu useita kertoja kohentamassa kuntoaan ja julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Tällä kertaa tumma kaunotar keikistelee polkupyörän satulassa vähäpukeisena. Katso kuvat tästä.

Las Vegas -tähti Josh Duhamelin kanssa naimisissa oleva poptähti yllätti taannoin myös Grammy-gaalassa pukeutumalla perinteisen iltapuvun sijaan siniseen cocktail-asuun, jonka antava rintamus nosti rintavarustuksen pääosaan asukokonaisuudessa. Joulukuussa Fergien asu petti Rob Marshallin ohjaaman musiikkielokuvan kuvauksissa. Laulaja paljasteli intiimejä ruumiinosiaan oikein urakalla leffan kuvauspaikalla, sillä hän ei saanut pientä korsettiaan pysymään yllään tanssikohtauksissa.