Katy Perry paljasteli lastenohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime päivinä esillä lauantaina järjestettyjen polttariensa merkeissä. Las Vegasissa järjestettyjä vauhdikkaita polttareita oli juhlimassa myös popparin ystävä Rihanna, joka vastasi polttarijärjestelyistä.

Nyt verkossa on julkaistu kuvamateriaalia suositusta Sesame Street -lastenohjelmasta, jossa Katy Perry on vieraillut. Supertähti oli pukeutunut osittain hääteeman mukaisesti, sillä hänellä oli päässään huntu. Muu osa asusta olikin sitten hieman toista maata, sillä se oli ilmeisesti suunnattu lastenohjelmaa katsoneille perheenisille. Katso kuva tästä ja video artikkelin yltä.

Laulajan vartaloa peitti nimittäin muilta osin ainoastaan kirkkaanvihreä asu, joka muistutti enemmän yöpukua kuin lasten silmille tarkoitettua asua. Esimerkiksi popparitähden rintavarustuksesta oli enemmän näkyvillä kuin peitossa. Katso kuvat alta.

Katy Perry Sesame Street

Katy Perry Sesame Street