Leann Rimesilla upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Leann Rimes pokasi taannoin näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen pettämisen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Lopputuloksena Rimes ja Cibrian kuitenkin seurustelevat nyt keskenään.

Nyt Leann poseeraa näyttävässä bikinikuvassa Shape-lehden sivuilla. Katso kuva tästä. Taannoin Leann suivaantui nettikuvien julkaisusta ja niiden perusteella saamastaan kritiikistä niin paljon, että hän päätti lopettaa Twitter-mikrobloginsa käytön.

– Pidän jonkin aikaa taukoa Twitteristä. Negatiivisten kommenttien lukeminen sieltä on epäterveellistä minulle ja minun perheelleni. Niitä kirjoittavat ihmiset, joiden mielipiteillä ei ole merkitystä minun elämälleni, Leann Rimes kirjoitti viimeisessä blogiviestisään.