Narkkaripoppari etsii miestä netistä – neljä tuntia päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijulkkis Kerry Katona on ollut viimeisen vuoden aikana otsikoissa lähes ainoastaan huumekohunsa merkeissä. Hän jäi taannoin kiinni kokaiinin käytöstä kotonaan pienten lastensa läsnäollessa. Sittemmin julkkistähden elämä on ollut suoranaista syöksykierrettä.

Sinkkuna jo pidempään elänyt 30-vuotias Kerry on lähipiirinsä mukaan yrittänyt löytää itselleen uutta rakasta, mutta huonolla menestyksellä. Kun sellaista ei ole löytynyt, on hän ryhtynyt etsimään miestä internetin deittisivustoilta. Siinä ei sinänsä ole ongelmaa, mutta ystäviensä mukaan Katona viettää nykysin tuntikausia päivässä erilaisilla deittisivustoilla.

– Hän on tuntenut itsensä viime aikoinaan hyvin yksinäiseksi. Hän on luonut itselleen oman virtuaalimaailman. Se on Kerryn uusi harrastus. Hän viettää jopa neljä tuntia päivässä Match.comissa, Blackberryn Messengerissä ja Facebookissa. Hänellä on pakonomainen tarve tavata uusi mies ja hän on vakuuttunut että niin tulee lopulta tapahtumaan, lähde kertoi Star-lehdelle.

Lehden mukaan Kerry tapasikin jo erään mielenkiintoisen miehen verkon välityksellä. Hän on nyrkkeilijä Scott Gibson, jonka kanssa Katona on jo bongattu myös treffeillä. Deittailu ei ole kuitenkaan ainakaan vielä hillinnyt Kerryn verkossa viettämää aikaa. Edellisen poikaystävänsä Kerry tapasi Facebookin välityksellä.