Niko Saarinen: ”Salapari nolointa koko BB-historiassa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tälläkin tuotantokaudella muutaman päivän ajan asustanut Niko Saarinen on kommentoinut talon tapahtumia viihdelehti Staran blogissaan. Niko on sivaltanut erityisesti salaparin toista osapuolta Riikkaa.

– Salapari Riikka ja Esa-Tapio on kaikessa kauheudessaan talon noloin parivaljakko ehkä koko historian aikana. Nainen haluaa niin paljon taloon että on valmis pakottamaan sinne oman kihlattunsa mukaan, joka ei selvästi nauttinut olostaan hetkeäkään, Niko kirjoitti Staran blogissaan.

– Tuotanto yllättäen hoisi “salatehtävät” Hannulle ja Vilhelmiinalle, joidenka tehtävät olivat vikitellä kihlaparia… Ohhoijaa, hieman tekemällä tehtyä? Kyllä nuo kaksi tolloa nyt laittoivat kihlauksensa niin koetukselle, että jos tästä selviätte niin nostan hattua, mutta mulla on omat epäilykseni nyt kun Riikka jäi taloon yksin.

Nikon kuulumisia ja kirjoituksia voi lukea osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen/.