Televisiotähti pantiin lapioimaan p**kaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut Snooki, eli Nicole Polizzi, joutui taannoin oikeuden eteen sen jälkeen kun hänet oli pidätetty rannalla New Jerseyssä. Juovuspäissään häiriötä aiheuttanut julkkis tuomittiin tekosestaan oikeudessa 500 dollarin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun.

Nyt Snooki on passitettu palvelemaan yhteiskuntaa varsin näkyvällä tavalla, sillä hänet on pantu suorittamaan tuomioitaan New Jerseyssä sijaitsevaan Popcorn Park Zoo -eläintarhaan. Siellä paparazzit ja muut kävijät ovat saaneet muiden muassa ihailla kuinka televisiosta tuttu tähti lapioi elefanttien ulosteita niiden aitauksessa. Lisäksi hän on päässyt harjaamaan elefanttien ihoa ja muutenkin hoitamaan luonnon jättiläisiä.

Sakkojen ja yhdyskuntapalvelun lisäksi Snooki sai tuomarilta myös hieman henkilökohtaisempaa kurinpalautusta. Tuomari nimittäin totesi hänen olevan ”Lindsay Lohan wannabe”, mistä nimityksestä realtyjulkkis oli todennäköisesti eri mieltä tuomarin kanssa.