”Realitytähden kohuero pelkkä julkisuustemppu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu jo pidemmän aikaa realitytähti Heidi Montagin ja hänen aviomiehensä toilailuja. Taannoin he ilmoittivat hakevansa avioeroa, mutta viime viikkojen tapahtumat ovat asettaneet eroväitteet kyseenalaiseksi.

Nyt koko avioeron uskotaan nimittäin olevan pelkkä julkisuustemppu lukuisten vastaavien joukossa. Brittiläinen Heat-lehti kertoo parin viettäneen toissa viikolla paljon aikaa yhdessä Costa Ricassa, josta he myös palasivat kotiin yhdessä. Lehden mukaan avioero oli kyllä jossain vaiheessa molempien mielessä, mutta sittemmin Spencer on saanut käännettyä Heidin pään ja suostutellut tämän palaamaan yhteen lupaamalla molemmille enemmän tuloja, mikäli he voisivat yhdessä suunnitella uusia temppuja julkisuuden saamiseksi.

Heidi Montag ja Spencer Pratt tulivat molemmat tunnetuksi televisiossa pitkään pyörineestä The Hills -realityohjelmasta, mutta sarjan päättymisen jälkeen heidän julkisuutensa on ollut pääasiassa Montagin valtavien silikonirintojen varassa. Nyt Heidi on ilmoittanut aikovansa pienennyttää muotonsa, joten Spencerillä lienee kiire keksiä uusia rahastuskeinoja.