Mel B:n avioeroilmoitus johtui naapurista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kertoimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, vahvisti eroavansa aviomiehestään Stephen Belafontesta ja palaavansa Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Britanniaan. Tuolloin avioeron syitä ei kerrottul ja sittemmin ero onkin jo ehditty perumaan.

Nyt brittiläinen Heat-lehti kertoo saaneensa tietoonsa yllättävän erouutisen taustoja. Lehden mukaan viimeinen niitti oli raju riita toisesta naisesta. Parin kolmen vuoden avioliton kerrottiin olleen kariutumassa sen jälkeen kun Mel B syytti miestään epäasiallisesta käytöksestä pariskunnan naapurissa asuvan naisen kanssa. Syytösten jälkeen Stephen sai tarpeekseen ja ilmoitti erosta, ja pian Mel B vahvisti tiedot.

– Näyttää siltä, että Mel syytti Stepheniä flirttailusta tämän naisen kanssa, jolloin hän raivostui ja kertoi Melin voivan vapaasti lähteä, ellei tämä enää luottanut häneen. Sellainen heidän koko suhteensa on. He ovat yhtenä hetkenä intohimoisia ja toisena ilmoittavat eroavansa. Tällä kertaa siitä tuli vain hieman julkisempaa, lähde kertoi lehdelle.